Terug van niet weg geweest

Geplaatst op Geplaatst in Uncategorized

 

Na een enerverende zomer waarin Royal Leerdam Crystal zijn activiteiten staakte, en ik daardoor genoodzaakt was uit te kijken naar een ander atelier, ben ik ten slotte weer terug in mijn oude werkplaats.

310 m2 atelier, voorzien van alle gereedschap voor koudglasbewerking.   Ik ben weer beschikbaar om opdrachten op het gebied van slijpen en decoreren van glas uit te voeren.

 

Kunstenaars, ontwerpers, galerieën, of andere partijen kunnen rekenen op ervaring, gedegen vakmanschap en hoogwaardig gereedschap zowel voor efficiënt afwerken als voor het toepassen van alle mogelijke decoratietechnieken. Te denken valt aan slijpen, steenwerk, verlijmen, lamineren, zandstralen of graveren. Ook bied ik de mogelijkheid tot reparaties en zijn bij voldoende belangstelling workshops mogelijk.

Open overleg, betrokkenheid en hoge kwaliteit zijn hierbij uitgangspunt. Voor meer informatie kunt u mij bellen of e-mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *